Chciałbym sobie na początek zrobić coś w co nie musiałbym dużo inwestować. Wiem, że można kupić gotowe (CRB, ATC) ale w cenie samego uchwytu myślę zamknąć się z całością. Napęd z wkrętarki wraz z futerkiem jest w planie i teraz do tego jakiś uchwyt do złapania blanku z uchwytem kołowrotka i bez (w planie jest szlifowanie rękojeści wedle upodobania). Może komplikuję sprawę i coś prostszego podpowiecie?
Pzdr.
Michał
Prosty uchwyt do suszarki / wrappera poszukiwany
-
- imię: Michał
- nazwisko: Lisiecki
- Kontakt:
-
- imię: Tomasz
- nazwisko: Bogdanowicz
- Kontakt:
Re: Prosty uchwyt do suszarki / wrappera poszukiwany
Po pierwsze silnik do tzw kryształowej kuli. Wiesz, lata 80, lokal typu "dansing" i taka obklejona kawałkami lustra kula pod sufitem. Bywają na Allegro. A reszta to juz wedle uznania i umiejętności.
Temat zresztą juz na forum zagościł kiedyś.
Edit:
Aaaaa, ty chcesz kije zbroić? A to sie nie znam. Sergiusza pytaj, choć to pewno wiedza tajemna.....
Sorry, myślałem, ze suszarka to much. Epoksydowe główki itd.... Choć pewno napęd ma podobne wymagania.
Temat zresztą juz na forum zagościł kiedyś.
Edit:
Aaaaa, ty chcesz kije zbroić? A to sie nie znam. Sergiusza pytaj, choć to pewno wiedza tajemna.....
Sorry, myślałem, ze suszarka to much. Epoksydowe główki itd.... Choć pewno napęd ma podobne wymagania.
Z każdym dniem rośnie liczba ludzi, którzy mogą pocałować mnie w dupę.....
----------------------------------------------
(...) We suggest using a skagit head of around 720grains with this rod, but please be aware in accordance to the new EU FlyFishing safety directive, we heavily recommend the use of steel-capped wading boots, protective goggles, and a safety helmet when using skagit heads of this weight!
----------------------------------------------
(...) We suggest using a skagit head of around 720grains with this rod, but please be aware in accordance to the new EU FlyFishing safety directive, we heavily recommend the use of steel-capped wading boots, protective goggles, and a safety helmet when using skagit heads of this weight!
-
- imię: Michał
- nazwisko: Lisiecki
- Kontakt:
Re: Prosty uchwyt do suszarki / wrappera poszukiwany
Z napędem to raczej nie będzie problemów, problem właśnie jest z uchwytem jakimś niedużym, samocentrującym. Fachowcy to chyba raczej tokarek używają. Jest trochę patentów na necie ale nie wiadomo jak się sprawdzają w praktyce.
p.s. po klej/lakier UV do much to do Ciebie pisać czy nie ten adres?
p.s. po klej/lakier UV do much to do Ciebie pisać czy nie ten adres?