Mucha Miesiąca - Pażdziernik 09 - Temat
Moderator: Paweł Ziętecki
-
- Posty: 1142
- Rejestracja: piątek, 29 sty 2010, 22:16
- imię: Jarek
- nazwisko: Koszarowski
-
- Posty: 5652
- Rejestracja: piątek, 29 sty 2010, 22:15
- imię: Tomek
- nazwisko: Cygan
- Lokalizacja: Świątniki Górne /k Krakowa
- Kontakt:
-
- Posty: 603
- Rejestracja: piątek, 29 sty 2010, 22:16
- imię:
- nazwisko:
- Lokalizacja: Kraków/ obecnie Warszawa
Body stretch raczej nie przejdzie, parówkę trzeba kupić, chodzą słuchy , że Admin ma udziały w masarniach i chce zwiększyć sprzedaż.
I rygor straszny, ani piórka, ani biotsu , ani quila............
Trzeba zrobić coś z niczego wzorem Mc Gyvera.
Za to zjem sobie parówkę jako odpad materiałowy.
Przy okazji witaj Jarku- to miłe forum jest.
I rygor straszny, ani piórka, ani biotsu , ani quila............
Trzeba zrobić coś z niczego wzorem Mc Gyvera.
Za to zjem sobie parówkę jako odpad materiałowy.
Przy okazji witaj Jarku- to miłe forum jest.
-
- Posty: 1142
- Rejestracja: piątek, 29 sty 2010, 22:16
- imię: Jarek
- nazwisko: Koszarowski
-
- Posty: 2695
- Rejestracja: piątek, 29 sty 2010, 22:15
- imię: Tomasz
- nazwisko: Zawiliński
- Lokalizacja: Wieluń
Witam
niestety na chwilę obecną wymogiem jest zastosowanie obrzydliwej skórki z parówki.
Body stretch odpada, co do kiełbachy - proszę poczekajmy na dysputę reszty władzy łod eMeMa, ale obawiam się ze bez zakupu paróweczki sztuk raz się nie obejdzie. Taki zamysł jest ala Macgyver, nie wiem czy sie sprawdzi, ale chyba lepsze to niż klepanie utartych wzorów, po raz enty.
Jeszcze widzę ze błąd jest - nie ma podanej daty zakończenia przyjmowania - sobota 31 października to obowiązujący termin na dostarczenie zdjęcia Waszej propozycji.
niestety na chwilę obecną wymogiem jest zastosowanie obrzydliwej skórki z parówki.
Body stretch odpada, co do kiełbachy - proszę poczekajmy na dysputę reszty władzy łod eMeMa, ale obawiam się ze bez zakupu paróweczki sztuk raz się nie obejdzie. Taki zamysł jest ala Macgyver, nie wiem czy sie sprawdzi, ale chyba lepsze to niż klepanie utartych wzorów, po raz enty.
Jeszcze widzę ze błąd jest - nie ma podanej daty zakończenia przyjmowania - sobota 31 października to obowiązujący termin na dostarczenie zdjęcia Waszej propozycji.
-
- Posty: 1142
- Rejestracja: piątek, 29 sty 2010, 22:16
- imię: Jarek
- nazwisko: Koszarowski
-
- Posty: 5652
- Rejestracja: piątek, 29 sty 2010, 22:15
- imię: Tomek
- nazwisko: Cygan
- Lokalizacja: Świątniki Górne /k Krakowa
- Kontakt:
-
- Posty: 3480
- Rejestracja: piątek, 29 sty 2010, 22:16
- imię: Marian
- nazwisko: Stępniewski
- Lokalizacja: Rypin
-
- Posty: 407
- Rejestracja: piątek, 29 sty 2010, 22:16
- imię: Darek
- nazwisko: Paulat
- Lokalizacja: Chrzanów
</span><table width="90%" cellspacing="1" cellpadding="3" border="0" align="center"><tr> <td><span class="genmed"><b>venom napisał:</b></span></td> </tr> <tr> <td class="quote">ciekawe czy odróżnisz Tomek skórkę zdjętą z białej kiełbasy od skórki zdjętej z grubej parówki
<span style="font-weight: bold">Edit:</span>
Poza tym sam napisałeś "skórka" a nie "osłonka białkowa" "0" /></td> </tr></table><span class="postbody">
Marian - nie myl pojeć.
Pomiedzy jelitem na białą kiełbasę a skórką z parówki jest straszna przepaść. Ciekawe czy odróżnisz lipieniową suchą sieczkę od głowacicowego streamera
Baiła kiełbasa jak i gruba parówka jest pakowana do naturalnego jelita wieprzowego z tym że gruba parówka jest najpierw troszkę podwędzana
( dlatego ma troszkę inny kolor) i potem parzona a biała kiełbasa jest tylko parzona.
Natomiast my mamy zastosowac skórkę z parówki czyli cienkiej paróweczki która to parówka jest pakowana w rodzaj zabarwinego woreczka i to z kolei nie ma nic wspólnego z osłonkami kolagenowymi o których piszesz.
Możesz mi wierzyć na słowo. W iem co mówię
<span style="font-weight: bold">Edit:</span>
Poza tym sam napisałeś "skórka" a nie "osłonka białkowa" "0" /></td> </tr></table><span class="postbody">
Marian - nie myl pojeć.
Pomiedzy jelitem na białą kiełbasę a skórką z parówki jest straszna przepaść. Ciekawe czy odróżnisz lipieniową suchą sieczkę od głowacicowego streamera
Baiła kiełbasa jak i gruba parówka jest pakowana do naturalnego jelita wieprzowego z tym że gruba parówka jest najpierw troszkę podwędzana
( dlatego ma troszkę inny kolor) i potem parzona a biała kiełbasa jest tylko parzona.
Natomiast my mamy zastosowac skórkę z parówki czyli cienkiej paróweczki która to parówka jest pakowana w rodzaj zabarwinego woreczka i to z kolei nie ma nic wspólnego z osłonkami kolagenowymi o których piszesz.
Możesz mi wierzyć na słowo. W iem co mówię
-
- Posty: 5652
- Rejestracja: piątek, 29 sty 2010, 22:15
- imię: Tomek
- nazwisko: Cygan
- Lokalizacja: Świątniki Górne /k Krakowa
- Kontakt: